Ingrasaminte si stimulatori de crestere

 • B&G NPK 10-10-10 + Micro

  B&G NPK 10-10-10 este un ingrasamant lichid indicat pentru fertilizarea tuturor plantelor cultivate, in orice faza de dezvoltare. Contine azot, fosfor si potasiu in raport echilibrat si principalele oligoelemente.

  Doze si modalitati de utilizare:

  Fertigare: semintoase  (mar, par), samburoase (piersic, cires, cais, prun) si vita de vie: de la preinflorire pana la parguiala, stropiti in total 150-180 litri de produs pe hectar, impartiti in mai multe irigatii effectuate;
  Citrice: de la cresterea vegetativa pana la parguiala, stropiti in total 180-210 litri de produs pe hectar, impartiti in mai multe irigatii efectuate;
  Kiwi: in fazele intermediare ale ciclului, stopiti in total 150-180 litri de produs pe hectarm impartiti in mai multe irigatii efectuate.
  Plante ornamentale: de la cresterea vegetative pana la inflorire stropiti 1,5 – 2 litri de produs la fiecare 1000 mp pentru fiecare irigatie efectuara.
  Gazon: de la sfarsitul iernii si dupa fiecare cosit, stopiti 2,5 – 3 litri de produs la fiecare 1000 mp pentru fiecare irigatie efectuata.
  Ingrasamant foliar: nu stropiti in timpul infloririi.
  In camp deschis, nu  depasiti 0,45 litri de ingrasamant la 100 litri de apa, in sera sa in sere tunel, nu depasiti 0,15 litri de ingrasamant la 100 litri de apa.
  Pomi fructiferi (semintoase, samburoase, citrice, kiwi si vita de vie): de la maturizarea fructului pana la prima recolta, stropiti 1,5 – 2 litri de produs pe hectar cu cel putin 500 litri de apa.
  Culturi horticole: de la jumatatea ciclului de cultura, stropiti 1,5 – 2 litri de produs pe hectar cu cel putin 500 de apa.
  Amestec: inante de a amesteca cu pesticide sau ingrasamant, efectuari o proba de compatibilitate.

  Ambalaj: 1 L.

  12,50 lei
 • CROPMAX

   

  Cropmax este foarte concentrat, 100% NATURAL si se preteaza pentru aplicare la toate culturile culturile de legume in camp, sere si solarii,floricultura si viticultura.

  Cropmax este un stimulator al cresterii pentru toate tipurile de culturi. Activitatea sa este bazata pe combinatia dintre microelemente, aminoacizi, vitamine si polizaharide. Datorita compozitiei unice, Cropmax este un stimulator puternic pentru dezvoltarea plantelor. Aplicarea produsului Cropmax asigura o dezvoltare rapida a sistemului radicular si activeaza dezvoltarea masei foliare, ajutand plantele sa-si realizeze potentialul biologic si de asemenea permitand ca doza de ingrasamant de baza NPK sa fie redusa cu 10-30%.

  Cand se utilizeaza stimulatorul de crestere CROPMAX impreuna cu fertilizarea normala creste productia atat cantitativ cat si calitativ si de asemenea se asigura o rezistenta crescuta a plantei la factorii de stress.

  CROPMAX asigura sporuri de productie remarcabile si contribuie la cresterea calitativa a productiei agricole.
  CROPMAX sporeste rezistenta plantelor la boli si daunatori.
  CROPMAX sporeste rezistenta la seceta, prin favorizarea dezvoltarii sistemului radicular al plantelor.
  Aplicat constant impreuna cu fertilizarea normala sau odata cu tratamentele fitosanitare, utilizarea biostimulatorului de crestere CROPMAX permite reducerea cu 25—50% a cantitatii de ingrasaminte chimice tip NPK aplicate solului.

  Ambalaj: 20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 1 L.

  7,50 lei155,00 lei