Ingrasaminte chimice lichide

 • B&G NPK 10-10-10 + Micro

  B&G NPK 10-10-10 este un ingrasamant lichid indicat pentru fertilizarea tuturor plantelor cultivate, in orice faza de dezvoltare. Contine azot, fosfor si potasiu in raport echilibrat si principalele oligoelemente.

  Doze si modalitati de utilizare:

  Fertigare: semintoase  (mar, par), samburoase (piersic, cires, cais, prun) si vita de vie: de la preinflorire pana la parguiala, stropiti in total 150-180 litri de produs pe hectar, impartiti in mai multe irigatii effectuate;
  Citrice: de la cresterea vegetativa pana la parguiala, stropiti in total 180-210 litri de produs pe hectar, impartiti in mai multe irigatii efectuate;
  Kiwi: in fazele intermediare ale ciclului, stopiti in total 150-180 litri de produs pe hectarm impartiti in mai multe irigatii efectuate.
  Plante ornamentale: de la cresterea vegetative pana la inflorire stropiti 1,5 – 2 litri de produs la fiecare 1000 mp pentru fiecare irigatie efectuara.
  Gazon: de la sfarsitul iernii si dupa fiecare cosit, stopiti 2,5 – 3 litri de produs la fiecare 1000 mp pentru fiecare irigatie efectuata.
  Ingrasamant foliar: nu stropiti in timpul infloririi.
  In camp deschis, nu  depasiti 0,45 litri de ingrasamant la 100 litri de apa, in sera sa in sere tunel, nu depasiti 0,15 litri de ingrasamant la 100 litri de apa.
  Pomi fructiferi (semintoase, samburoase, citrice, kiwi si vita de vie): de la maturizarea fructului pana la prima recolta, stropiti 1,5 – 2 litri de produs pe hectar cu cel putin 500 litri de apa.
  Culturi horticole: de la jumatatea ciclului de cultura, stropiti 1,5 – 2 litri de produs pe hectar cu cel putin 500 de apa.
  Amestec: inante de a amesteca cu pesticide sau ingrasamant, efectuari o proba de compatibilitate.

  Ambalaj: 1 L.

  12,50 lei
 • Florimax L pentru Orhidee

  Compozitie: NPKMg+Fe+Me 4.2.2.1. Produsul are un continut optim de azot, fosfor, potasiu + magneziu, deasemenea are si un continut echilibrat de microelemente: Cu, B, Zn, Mn, Fe, Mo.
  Se utilizeaza sub forma de soluție diluata 20 ml la 2,5 l apa, o data pe săptămâna în perioada de vegetație a plantei.
  Acest ingrasamant se aplica simplu pentru toate tipurile de orhidee.
  Are o remanenta destul de indelungata in sol, un efect rapid si vizibil.
  Ingrasamantul asigura o crestere sanatoasa si abundenta a florilor.

  Ambalaj: 0,3 L, 0,5 L.

  6,50 lei8,50 lei
 • Florimax L pentru plante cu flori

  Fertilizant lichid concentrat, Florimax L Plante cu Flori NPKMg 4.2.6.1.

  Produsul are un continut optim de azot, fosfor, potasiu + magneziu, deasemenea are si un continut echilibrat de microelemente: Cu, B, Zn, Mn, Fe, Mo. Se utilizeaza sub forma de soluție diluata 20 ml la 2,5 l apa, o data pe săptămâna în perioada de vegetație a plantei.

  Acest ingrasamant este destinat pentru fertilizarea tuturor speciilor de plante cu flori, atat cele de interior cat si a celor de exterior. Aplicarea regulata a acestui ingrasamant asigura un numar crescut de flori si o culoare mai frumoasa.

  Ingrasamantul este autorizat cu Aut nr.723/04.03.2016 cu mentiunea RO-Ingrasamant.

  Ambalaj: 0,3 L, 0,5 L.

  6,00 lei8,00 lei
 • Florimax L Universal

  Fertilizant lichid concentrat, Florimax L

  Compozitie: NPKMg 4.4.4.1+Me. Produsul are un continut optim de azot, fosfor, potasiu + magneziu, deasemenea are si un continut echilibrat de microelemente: Cu, B, Zn, Mn, Fe, Mo.

  Se utilizeaza sub forma de soluție diluata 20 ml la 2,5 l apa, o data pe saptamana in perioada de vegetație a plantei.

  Prin folosirea acestui ingrasamant se asigura o crestere sanatoasa si abundenta a plantelor. Se foloseste pentru toate tipurile de plante de interior si gradina.

  Ingrasamantul este autorizat cu Aut nr.724/04.03.2016 cu mentiunea RO-Ingrasamant.

  Ambalaj: 0,3 L, 0,5 L.

  6,50 lei8,50 lei