Stimulatori de crestere

 • CROPMAX

   

  Cropmax este foarte concentrat, 100% NATURAL si se preteaza pentru aplicare la toate culturile culturile de legume in camp, sere si solarii,floricultura si viticultura.

  Cropmax este un stimulator al cresterii pentru toate tipurile de culturi. Activitatea sa este bazata pe combinatia dintre microelemente, aminoacizi, vitamine si polizaharide. Datorita compozitiei unice, Cropmax este un stimulator puternic pentru dezvoltarea plantelor. Aplicarea produsului Cropmax asigura o dezvoltare rapida a sistemului radicular si activeaza dezvoltarea masei foliare, ajutand plantele sa-si realizeze potentialul biologic si de asemenea permitand ca doza de ingrasamant de baza NPK sa fie redusa cu 10-30%.

  Cand se utilizeaza stimulatorul de crestere CROPMAX impreuna cu fertilizarea normala creste productia atat cantitativ cat si calitativ si de asemenea se asigura o rezistenta crescuta a plantei la factorii de stress.

  CROPMAX asigura sporuri de productie remarcabile si contribuie la cresterea calitativa a productiei agricole.
  CROPMAX sporeste rezistenta plantelor la boli si daunatori.
  CROPMAX sporeste rezistenta la seceta, prin favorizarea dezvoltarii sistemului radicular al plantelor.
  Aplicat constant impreuna cu fertilizarea normala sau odata cu tratamentele fitosanitare, utilizarea biostimulatorului de crestere CROPMAX permite reducerea cu 25—50% a cantitatii de ingrasaminte chimice tip NPK aplicate solului.

  Ambalaj: 20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 1 L.

  7,50 lei155,00 lei