• Dicopur Top 464 SL

  Dicopur Top 464 SL erbicid se prezinta sub forma de lichid limpede, omogen, mobil, de culoare galben  pai ce contine 344 g/l acid 2,4 D din sare DMA si 120 g/l dicamba.

  MOD DE INTREBUINTARE: Dicopur Top 464 SL este omologat pentru utilizare in Romania, conform specificatiile de mai jos:

  Grau: combate buruienile dicotiledonate anuale si perene. Doza de aplicare recomandata 0.8-1.0 l/ha, postemergent, in functie de gradul de infestare si talia buruienilor (la grau in faza de infratire – formarea primului internod, iar la buruienile dicotiledonate in stadiul de la 2 – 4 frunze);

  Porumb: combate buruienile dicotiledonate anuale si perene. Doza de aplicare recomandata 1.0 l/ha, postemergent (la porumb in faza de 4 – 6 frunze, iar la buruienile dicotiledonate la 2 – 4 frunze si Cirsium < 10 cm inaltime);

  Ambalaj: 100 ml, 500 ml, 1 L.

  9,00 lei62,00 lei
 • Dicopur Top 464 SL

  Dicopur Top 464 SL este un erbicid sistemic pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si unele perene, din culturile de grau, porumb si gazon. Substanta activa este preluata atat prin sistemul foliar, cat si prin radacini, deregland procesele de crestere ale acestora.
  Prodate contine 600 g/l acid 2,4D sub forma de sare de dimetil amina.
  SPECTRU DE ACTIUNE:
  GRAU: Buruieni dicotiledonate anuale si perene sensibile la 2,4 D (Amaranthus, Sinapsis, Capsella, Raphanus, Thlaspi, Chenopodium, Cirsium). La grau se aplica in faza optima, si anume in faza de infratire, pana la formarea primului internod (spicul de la tulpina principala ajunge la 4-6 mm) iar speciile de buruieni dicotiledonate sa fie in faza mica, de 2-4 frunze si maxim 10-15 cm inaltime pentru buruienile perene.
  PORUMB: Buruieni dicotiledonate anuale si perene sensibile la 2,4 D (Amaranthus, Sinapsis, Capsella, Raphanus, Thlaspi, Chenopodium, Cirsium, Solanum, Xanthium). La porumb se aplica atunci cand buruienile dicotiledonate sunt in faza de rozeta (2-4 frunze), iar cultura in faza de 4-6 frunze.
  Gazon: Buruieni dicotiledonate anuale si unele perene.
  Mod de aplicare:  se aplica prin stropire, postemergent, pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene.
  Doza de aplicare este de 1L/hectar, in 250-350 litrii apa.
  Ambalaj: 100 ml, 500 ml, 1 L, 20 L.
  6,50 lei535,00 lei
 • Pantera 40 EC

  Pantera 40 EC este un erbicid care se prezinta sub forma de lichid limpede omogen, mobil de culoare galben-deschis. Produsul contine 40 g/litru quisalofop-p-tefuril. Punct de aprindere 66.1 °C. Produsul se preteaza la amestecul cu apa.

  Mod de actiune: Produsul Pantera 40 EC este un erbicid sistemic care este absorbit de frunzele buruienilor graminee anuale si perene ce se transloca in intreaga planta. Produsul se acumuleaza in punctele de crestere a lastarilor si rizomilor unde blocheaza sinteza normala a lipidelor, conducand la moartea plantei.

  Spectrul de activitate: Produsul Pantera 40 EC este un erbicid ce combate buruienile monocotiledonate (cu frunza ingusta) din culturile dicotiledonate (cu frunza lata).

  Timp de pauza: Intre ultimul tratament si recoltare se asigura un timp de pauza de 14-21 zile.

  Ambalaj: 100 ml, 1 l, 5 l.

  21,00 lei618,00 lei