Insecticide

 • Calypso 480 SC

  Calypso 480 SC  este un insecticid care are o eficacitate foarte buna si un spectru larg de activitate atat impotriva insectelor care inteapa si sug sucul celular cat si asupra acelora care rod partile aeriene ale plantei.

  El este un produs cu activitate sistemica ridicata in planta, actionand asupra insectelor daunatoare prin contact si ingestie. Tiacloprid actioneaza la nivelul sistemului nervos al insectelor, blocand desfasurarea activitatilor vitale. Datorita acestui mod de actiune, Calypso 480 SC combate la fel de eficient si formele rezistente la insecticidele conventionale utilizate pana acum.

  Mod de utilizare:
  ➢ cartof: 100 ml/500 L apa/1,25 ha pentru gandacul din Colorado si afide;
  ➢ mar: 100 ml/500 L apa/3300 m pentru viermele merelor, viespi, afide, gargarita florilor de mar, paduchele din San Jose;
  ➢ prun si cires: 100 ml/500 l apa/ 5000 m2 pentru viermele prunelor, viespi, paduchi si musca cireselor;
  ➢ cereale: 100 ml/375 L apa/1,25 ha pentru gandacul balos; 100 ml/300 L apa/1 ha pentru plosnite;
  ➢ rapita: 100 ml/250 L apa/0,65 ha pentru gandacul lucios;
  ➢ porumb: 100 ml/300 L apa/1 ha ca tratament de corectie dupa rasarit pentru ratisoara porumbului si 100 ml/200 L apa/0,65 ha pentru Diabrotica.
  El trebuie inclus in programele de stropiri alaturi de insecticide din alte grupe chimice: piretroizi de sinteza (Decis), carbamati sau organofosforice.
  Ambalaj: 1,8 ml, 10 ml, 40 ml, 100 ml, 1L.

  4,50 lei845,00 lei
 • Faster 10 CE

  FASTER 10 CE insecticid contine 100 g cipermetrin / litru, se prezinta subm forma de concentrat emulsionabil, lichid limpede, omogen, cu miros specific.

  MODUL DE ACTIUNE: FASTER® 10 CE este un insecticid cu un mod de actiune prin contact si prin ingestie. La doze foarte mici actioneaza rapid asupra sistemului nervos al insectelor, avand un spectru larg de actiune asupra unei diversitati de specii de lepidoptere, coleoptere, diptere, hemiptere si altele, cu potential mare de daunare in culturile de camp, in legumicultura, pomicultura, viticultura in silvicultura. Are o buna actiune reziduala pe plantele tratate, cu efect inhibitor asupra hranirii insectelor fitofage.

  MODUL DE UTILIZARE: FASTER 10 CE este omologat pentru tratamente in perioada de vegetatie, la urmatoarele culturi:

  • Grau: plosnita cerealelor (Eurygaster intergriceps), viermele rosu al paiului (Haplodiplosis marginata) concentratia;
  • Cereale paioase: gandacul ovazului (Lema melanopa)
  • Porumb: viermele vestic al porumbului (Diabrotica virgifera virgifera) – adulti, in perioada de matasire – aparitia paniculului
  • Culturi de camp (porumb, soia, lucerna): lacuste si cosasi (Dociastaurus marocannus,vCalliptamus italicus, Tetigonia caudata, Locustavmigratoria)
  • Rapita: viespea rapitei (Athalia rosae)
  • Vita de vie: molia strugurilor (Lobesia botrana)
  • Mar: minierul marmorat al marului (Phyllonorichter blancardella), minierul circular (Leucoptera scitella), viermele marului (Cydia pomonella)
  • Prun: viespea semintelor de prun (Eurytoma schreineri), viespea prunelor (Hoplocampa spp.), viermele prunelor (Cydia funebrana)
  • Tomate de camp: paduchele solanaceelor (Macrosiphon euphorbiae)
  • Ardei: paduchele verde (Myzus persicae)
  • Castraveti: paduchele castravetilor (Cerosipha gossypii)
  • Ceapa: tripsul tutunului (Thrips tabaci)
  • Varza: molia verzei (Plutella maculipenis), puricele verzei (Phyllotreta atra), buha verzei (Mamestra brasicae), paduchele cenusiu (Brevicoryne brassicae)
  • Plante ornamentale (Rosa spp., Ligustrum spp.): paduchele trandafirului (Macrosiphum rosae), cicada trandafirului (Typhlocyba rosae), tripsul (Thrips sp.)
  • Arbori: omida paroasa a dudului (Hyphantria cunea).

  Ambalaj: 2 ml, 100 ml, 1 L.

  3,50 lei92,00 lei
 • Karate Zeon

  Karate Zeon este insecticid de contact care, pe langa efectul rapid si de soc impotriva daunatorilor, ofera cea mai lunga perioada de protectie, datorita tehnologiei Zeon. Formularea in capsule Zeon permite ca o cantitate maxima de insecticid sa ajunga pe planta, fara pierderi in atmosfera la aplicare.
  Eliberarea treptata a insecticidului din capsule determina formarea unui depozit stabil, rezistent la actiunea razelor UV si a precipitatiilor.
  Tehnologia Zeon
  Este o tehnologie moderna dezvoltata de Syngenta, care permite:
  – protejarea substantei active in formatiuni numite “zeoni”, aflate in solutie apoasa
  – eliberarea treptata a insecticidului pe planta
  – actiune de lunga durata datorita protectiei impotriva razelor UV si spalarii prin precipitatii
  – reducerea riscului de iritatie a ochilor sau pielii
  – protectia mediului inconjurator si a utilizatorului
  Ambalaj: 2 ml, 100 ml, 1 L.
  3,00 lei264,00 lei
 • Pachet Mospilan Oil

  Pachet Mospilan Oil este un insecticid sistemic pentru combaterea daunatorilor la mar si prun prin tratamente in afara perioadei de vegetatie.
  Substanta activa: imidacloprid 4 g/l.
  Formulare: suspensie concentrata.
  Doza/amestecul: 1 l Confidor in cca. 65 l apa.
  Omologat in Romania cu certificat de omologare nr. 2589/14.12.2005
  Ambalaj: 100 ml, 500 ml, 1 L, 5 L.

  9,50 lei35,00 lei