Seminte flori, plante aromatice si gazon

 • Seminte Coriandru

  Coriandru este o planta anuala care creste pana la o inaltime de aproximativ 50 cm.

  Semanatul se face la inceputul lunii aprilie, la o adancime de 1 cm in sol si la o distanta de 5-10 cm intre cuiburi.

  Planta va rasari in termen de 2 saptamani. Plantele infloresc in luna iunie, semintele se coc o luna mai tarziu.

  Acestea sunt folosite ca un condiment pentru friptura de porc, sunca, pateuri, sosuri si prajituri.

  Ambalaj: 3 g.

  2,50 lei
 • Seminte de gazon PARK 1 KG

  Seminte de gazon PARK, amestec de ierburi pentru gazon cu o larga raspandire-pentru punerea ierbii pe terenurile decorative si recreative. Garanteaza un gazon dens de un verde intens pe toate varietatile de pamant.

  Instructiuni plantare: 25-35 g/mp, inaltime de tundere 15-25 mm.

   

  25,00 lei
 • Seminte de gazon SPORT 1 KG

  Seminte de gazon SPORT, amestec de ierburi pentru gazon cu o larga raspandire-pentru punerea ierbii pe terenurile decorative si recreative. Garanteaza un gazon dens de un verde intens pe toate varietatile de pamant.

  Instructiuni plantare: 25-35 g/mp, inaltime de tundere 15-25 mm.

  26,00 lei
 • Seminte de gazon UNIVERSAL 1 KG

  Seminte de gazon UNIVERSAL, amestec de ierburi pentru gazon cu o larga raspandire-pentru punerea ierbii pe terenurile decorative si recreative. Garanteaza un gazon dens de un verde intens pe toate varietatile de pamant.

  Instructiuni plantare: 25-35 g/mp, inaltime de tundere 15-25 mm.

  24,00 lei
 • Seminte Flori Carciumarese

  Carciumaresele sunt plante anuale, Carciumareasa, sau Zinnia elegans asa cum este denumirea stiintifica, este originara din Mexic si face parte din familia Asteraceae. Creste ramificata, are tulpina puternica si frunze aspre.

  Este o planta rustica, una dintre putinele flori de gradina care ne incanta cu atat de multe varietati coloristice, cele mai des intalnite fiind: crem, somon, roz, rosu, ciclam etc.

  Florile pot fi folosite si ca flori taiate, in realizarea de buchete simple sau in combinatie cu alte flori de gradina. In gradina poate fi utilizata pentru realizarea de  grupuri sau ronduri dar si pentru delimitarea cailor de acces sau a straturilor de legume.

  Ii prieste orice pamant bun de gradina expus la soare si chiar in semiumbra. Se seamana in gradina prin aprilie-mai. Pentru a avea flori mai timpurii se poate face rasad in interior pe care il plantati la locul definitiv atunci cand vremea o permite.

  Carciumareasa este o planta foarte rezistenta, in timpul verii neavand nevoie de ingrijiri speciale, decat sa se praseasca de cateva ori si, cand seceta persista, se udea  abundent. Poate fi atacata de fainare.

  Interesant la Carciumareasa Pitica este faptul ca ceea ce numim noi floare este de fapt o inflorescenta numita calatidiu, un tip de inflorescenta caracteristic familiei Asteraceae.

  2,00 lei