Seminte Ardei

 • Ardei gogosar Cornel 209

  Ardeiul Gogosar Cornel 209 este un soi e gogosar semitardiv, importat din Olanda, pentru cultura in camp si care poate fi recoltat la 137-147 de zile de la rasarire.

  Fructele au o greutatea medie cuprinsa intre 140 – 200 g, rotunde-aplatizate, cu 3-4 lobi, colorate verde inchis inainte de coacere, rosu intens la maturitatea fiziologica, iar grosimea pericarpului este de 12 mm cu un gust specific foarte placut.

  Plantele au vigoare mare, port echilibrat si fructificare concentrata.

  Recomandat atat pentru consumul in stare proaspata, cat si pentru conservare sau industrializare.

  Acest soi are o capacitate de productie de 50-53 t/ha, prezinta rezistenta la VMT si toleranta la Verticillium dahliae si Alternaria capsici.

  55.000 plante/ha (40 x 45 cm).

  Ambalaj: 10 g.

  10,00 lei
 • Ardei lung Ureche de Elefant (Slonovo Uvo)

  Ardeiul lung Ureche de elefant (Slonovo Uvo) este un soi de ardei lung de camp, foarte bine adaptat conditiilor de clima din Romania atat din punct de vedere al dezvoltarii vegetative cat si al rezistentei la bolile specifice zonei noastre.
  Ardeiul lung Ureche de Elefant dezvolta o tufa puternic vegetativa (productie fructe val dupa val) ajungand la inaltime de pana la 1,5 m, este viguros, foarte productiv cu fructe mari si foarte dulci – fructul ajunge la o greutate de circa 150-300 grame.
  Fructele sunt initial de culoare verde inchis, iar la maturiatatea biologica se schimba in rosu aprins, dulci, foarte carnoase si ferme.
  Fructele se preteaza atat pentru consumul in stare proaspata (fruct foarte bogat in vitamine) cat mai ales pentru copt datorita formei mai aplatizate a fructului ceea ce permite coacerea uniforma.

  Productie: 50-60 tone/ha in camp si pana la 80 tone/ha in solar.
  Ambalaj: 3 g, 10 g, 200 g.
  15,00 lei